Rustigere lessen

In de loop van de jaren zijn mijn lessen rustiger geworden. Zo heb ik het afgelopen jaar last gehad van schouderblessures. Dat hielt in  dat ik moest loslaten wat ik kon en accepteren wat ik nog wel kan. Hoewel mijn blessures nu bijna onder controle zijn, merkte  ik dat een heel actief logo  niet meer paste bij mijn soort les. In mijn oude logo stond de zonnegroet centraal, een serie houdingen die ik wel in workshop vorm geef maar die niet standaard in mijn lessen voortkomt. Ik ben gaan nadenken wat ik wil dat Yoga Veenendaal uitstraalt. In een wereld waarbij we dagelijks overprikkeld raken met nieuws, social media, druk zijn met werk en gezin,  allerlei rollen die we vervullen van ouder tot kind van collega tot vriend(in), wilde ik rust uitstralen. Yoga Veenendaal is dat uurtje les in de week waarbij je terug komt tot wie jij werkelijk bent in de kern. Het nieuwe  logo straalt rust uit, waarbij de aandacht naar binnen is gericht.

Oude logo met zonnegroet

Nieuwe logo, met een rustige uitstraling

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.