Telefoonnummer

06-33885173

veenendaalyoga@gmail.com

veenendaalyoga@gmail.com

woensdag

19.00-20.00 uur/ 20.15-21.15 uur

Hier vindt u alle informatie over de lessen

Locatie: David Tenierslaan 8, Veenendaal

De lessen worden in Veenendaal gegeven bij de Blink, een school voor speciaal onderwijs. Hier huren wij de gymzaal. Het is niet mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen. Indien u interesse heeft in een (proef) les dan kunt u zich aanmelden via het contactformulier.


De lessen

Woensdag 19.00 uur tot 20.00 uur: In deze les wordt er traditioneel Hatha yoga gegeven. Dat wil zeggen dat de oefeningen elkaar afwisselen in kracht en souplesse waarbij de houding ondersteund worden door de adem. Deze les is voor iedereen toegankelijk en mocht u een houding niet mee kunnen doen dan wordt er een alternatief geboden.

Woensdag 20.15 uur tot 20.15 uur: In deze les wordt er traditioneel Hatha yoga gegeven, het accent ligt echter op ontspanning. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk ook als er fysieke belemmeringen zijn.


Kleding en andere benodigdheden

Trek makkelijk zittende kleding aan waarbij je voldoende ruimte hebt om in te bewegen. Dit kan sportkleding zijn maar ook bijvoorbeeld een huispak. Neem een badlaken of een kleedje mee om op de mat te leggen. In verband met de hygiene graag een badlaken of kleedje wat de gehele mat bedekt. Neem eventueel een (meditatie) kussentje mee en een dekentje voor de eindontspanning.


Thee: na afloop drinken we een kopje kruiden thee

Het drinken van kruidenthee heeft meerdere redenen. Bij een yogales komen er veel afvalstoffen vrij en het is belangrijk om deze goed af te voeren. Dat kan door water of kruidenthee te drinken. Een andere reden is om de overgang na de eindontspanning en het weer naar buiten keren, geleidelijk te laten gaan. Als cursisten diep ontspannen zijn dan heeft het even tijd nodig om weer op gang te komen. Ook kan er tijdens het thee drinken vragen gesteld worden over de les of over Yoga in het algemeen.


Bij yoga in de zaal kunt u kiezen uit twee verschillende leskaarten:  

10 lessen (aaneengesloten): € 80,00 : U kunt elk gewenst moment instromen. 

10 lessen strippenkaart: € 88,00: U kunt elk gewenst moment instromen. De kaart is 15 weken geldig en kan eenmalig 4 weken verlengd worden voor € 5,- .

1 losse les 10 euro , een losse les is alleen mogelijk als u een keer mee wilt doen met de yogalessen. Indien u vaker mee wilt doen dan kunt u gebruik maken van een van de abonnementsvormen.  

Betaling vindt plaats via een tikkie.

  • Geen inschrijfkosten
  • In de schoolvakanties zijn er geen lessen, u hoeft in de vakanties niet door te betalen.
  • U kunt aan het einde van uw leskaart ( schriftelijk) opzeggen. Dit mag via een mailtje.

In september en januari is een proefles gratis! Let op! U kunt zich 1 keer gratis aanmelden voor de proefles. Een proefles is ter kennismaking met de docent en de manier van van lesgeven. Cursisten die al eerder les hebben gevolgd bij YogaVeenendaal kunnen geen gebruik maken van de gratis proefles.