Prijzen

Yoga Veenendaal: de goedkoopste yogapraktijk van Veenendaal!! Betaling vind plaats via een tikkie.

In de schoolvakanties zijn er geen lessen, u hoeft niet in vakanties door te betalen. Bij Yoga Veenendaal hanteren wij geen opzegtermijn. U kunt aan het einde van uw leskaart opzeggen. Wij rekenen ook geen inschrijfkosten. 

Bij yoga in de zaal kunt u kiezen uit twee verschillende leskaarten:  

10 lessen ( aaneengesloten): € 80,00 : U kunt elk gewenst moment instromen. 

10 strippenkaart: € 88,00: U kunt elk gewenst moment instromen. U kunt 10 keer gebruik maken van uw strippenkaart. De kaart is 15 weken geldig en kan eenmalig voor 4 weken verlengd worden voor € 5,- .

1 losse les 10 euro , een losse les is alleen mogelijk als u een keer mee wilt doen met de yogalessen. Indien u vaker mee wilt doen dan kunt u gebruik maken van een van de abonnementsvormen.  

Een proefles is in september en januari gratis! Let op!:  u kunt zich echter maar 1 keer gratis aanmelden voor de proefles. Een proefles is ter kennismaking met de docent en de manier van van lesgeven. Cursisten die al eerder les hebben gevolgd bij YogaVeenendaal kunnen geen gebruik maken van de gratis proefles.

 

In het voorjaar en in de zomer worden er regelmatig workshops buiten in de natuur gegeven. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn van YogaVeenendaal. Lessen in de buitenlucht zijn 8,70 als de betaling via een tikkie gaat. Indien u contact wilt betalen is het 10 euro per les.