Reiki

YogaVeenendaal biedt ook Reiki behandelingen aan. Reiki is een energetische behandelmethode die ondersteunend is bij lichamelijke of mentale/ emotionele problemen. ( let op! Het is echter geen vervanging voor een medische behandeling, bij lichamelijke klachten of mentale klachten raden wij aan om  uw huisarts hiervan op de hoogte te stellen). 

De Reiki wordt gegeven door middel van handoplegging. Het kan zijn dat uw lichaam licht wordt aangeraakt maar het kan ook zijn dat de handen een stukje van het lichaam worden afgehouden en de energie in het energetische deel van het lichaam wordt gegeven.

De Reiki wordt bij uw thuis gegeven en kan zowel liggend als zittend ontvangen worden. De behandelaar neemt een reikitafel  mee voor als u het liggend wilt ontvangen.  Indien u bedlegerig bent kan de Reiki gegeven worden bij uw bed. Voor het ontvangen van de Reiki kunt u uw kleding aanhouden.

Hoewel ik mij al lang bewust ben van het energetische lichaam en de energie die ik kan doorgeven met mijn handen, ben ik nog niet lang ingewijd in de Reiki traditie. Om veel vlieguren te maken geef ik de behandeling het eerste jaar voor het vriendelijk prijsje van 20 euro voor 50 minuten Reiki.

Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier, u wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.