Loop-yoga

Wat is loopyoga:

Loopyoga

De loopyoga is ontstaan tijdens de Covid pandemie. Omdat er binnen geen les gegeven mocht worden en het buiten nog te koud was om stil te zitten op een matje, is het idee geboren om loopyoga te gaan geven.

Loopyoga is mindful lopen, wat inhoudt dat er met aandacht gewandeld wordt. Bij loopyoga starten we aan de rand van het bos. Doordat we dieper het bos ingaan en weglopen van de geluiden van het verkeer buiten het bos, ontstaat er op een natuurlijke manier een verstilling.  Stapsgewijs brengen we de aandacht van buiten naar binnen.  Bij de aanvang zetten we alle zintuigen op scherp, bewust van de geluiden en geuren in het bos, vanuit daar naar de geluiden om je heen,  hoe je loopt en het observeren van de adem. Tussen door doen we staand yogaoefeningen en een visualisatie. Waar we lopen kan verschillen. We lopen wel altijd in de natuur.

De loopyoga wordt in kleine groepjes gehouden. Er kunnen maximaal 6 personen meedoen per les. Voor elke les dient men opnieuw te reserveren. Ook mensen die geen lid zijn van YogaVeenendaal kunnen meelopen. Per les kunt u inschrijven, een abonnement is niet nodig. 

De Loopyoga wordt momenteel niet op een vaste dag gehouden maar wordt aangeboden in een workshop. U kunt ook een prive workshop aanvragen ( aantal deelnemers in overleg). 

Betaling:
De loopyoga is € 7,50 p.p. per les.
U kunt per les betalen via een tikkie. U ontvangt het tikkie één dag van tevoren. Hiermee kunt u via Ideal betalen.

*lessen kunnen  gecanceld worden bij storm of bij een afgegeven waarschuwing vanuit het KNMI.

 

 

Reserveren Loopyoga

De Loopyoga wordt gegeven op: Donderdagavond van 19.45-21.00 uur Om 19.30 verzamelen we op de afgesproken plek. Betaling: De loopyoga is € 7,50 per les. U kunt per les betalen via een tikkie. U ontvangt het tikkie één dag van tevoren. Hiermee kunt u via Ideal betalen. Nieuw: Vanaf heden kunt u een strippenkaart kopen voor …