Verschillende lessen yoga in de zomer

Tijdens de zomerstop juli en augustus zijn er geen lessen in de zaal. In deze maanden zijn er yogabuitenlessen.  Op zondag om 9.00 uur zijn er yoga lessen bij Kwintelooyen. Op woensdag, 19.00 uur,  en donderdag 19.45 uur,  is er loopyoga.

Voor meer informatie kijkt u op de site van YogaVeenendaal onder loopyoga of yoga in de natuur. Iedereen kan meedoen, u hoeft geen lid te zijn van YogaVeenendaal. Wel dient u te reserveren u kunt dat op de website doen.

www.yogaveenendaal.nl

1 reactie

  • Jessica op juli 20, 2021 om 4:26 pm
  • Reageer

  Hoi Lia.
  Is er zondag a.s. een yogales in Kwintelooyen? Dan wil ik graag weer een keer meedoen. Ehh…kan ik dan meerijden?
  Als het kan, geef dan ff je rekening nummer en het lesgeld door. Dan maak ik het over.
  Groetjes.
  Jessica

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.