In september is een proefles bij Yoga Veenendaal  gratis! 

Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Yoga is geschikt voor iedereen of u nou jong of oud bent, heel fit of weinig conditie. Om met yoga te beginnen hoeft u nog niets te kunnen. Tenslotte gaat u niet voor niets op les. Onze lessen zijn laagdrempelig. 

Wat voor effect heeft yoga? aangezien we allemaal anders zijn verschilt dat per persoon. Yoga zorgt er wel voor dat uw lichaam soepeler wordt, u leert om te ontspannen en yoga is ook goed voor uw gehele welbevinden. 

De proefles is bedoelt om kennis te maken met de docent en of de manier van lesgeven bij u past. Na 1 les yoga is het nog niet in te schatten wat yoga voor u kan betekenen, het is namelijk goed voor u en uw welbevinden maar het is geen wondermiddel. Mocht u na de proefles yoga verder willen ontdekken dan kunt u een abonnement aangaan voor 10 of 15 lessen ( of een strippenkaart van 10 lessen) bij yoga Veenendaal hoeft u geen inschrijfkosten te betalen en als u na 10 of 15 lessen niet door wilt gaan dan heeft u gen opzegtermijn.

 

 Let op!:  u kunt zich echter maar 1 keer gratis aanmelden voor de proefles, indien u verhindert bent en op een ander tijdstip een proefles wilt volgen dan hanteren wij het tarief van 7.50 euro. Een proefles is ter kennismaking met de docent en de manier van van lesgeven. Cursisten die al eerder les hebben gevolgd bij Yogaveenendaal kunnen geen gebruik maken van de gratis proefles.

Vermeld bij aanmelding op welk tijdstip u de proefles wilt volgen.

woensdag van 19.00- 20.00 ( gevorderden of mensen die wat meer uitgedaagd willen worden in de houdingen)

woensdag van 20.15- 21.15 ( beginners en gevorderden)